Time flies ! Facebook en Juweel!

04 mei 2017

Time flies ! Facebook  en Juweel!

Wat heeft dit nu met elkaar te maken? Nou niets op het eerste gezicht en ALLES! Voor mij dan.

Een FACEBOOK vriendin deelt deze herinnering

“Deze dame van het goede leven zit nu thuis keihard te blokken voor haar examens die komende week beginnen. Jouw tijd hier komt weer, Juweel! Het voelt nóg veel beter als je met je kontje in het zand zit en je het diploma in je zak hebt. En... over een paar weken Sweet Eighteen, dat gaan we ook vieren! "

Een herinnering waar ik eigenlijk helemaal niets mee van doen heb en toch daardoor zit ik hup terug in de tijd….Jaren terug en eigenlijk schrik ik er een beetje van.

Kijk je weet wel dat de jaren voorbij vliegen en dat er in al die jaren van alles gebeurt maar hè het gaat wel erg snel allemaal. En voor je het weet blijkt dat er zo toch het een en het ander veranderd is. Gebeurtenissen herinneringen zijn geworden zonder dat je het in de gaten had en niets minder dan “Facebook” je daar dan effe met je neus op drukt.

Trigger in dit verhaal “JUWEEL” 

En wel hierom!


Daar ligt zij dus, heerlijk rustig in de maxi-cosi gezellig met moeders mee die voor mij de foto’s van dit drie jaar durende project heeft gemaakt. Juweel ging overal mee en vond het helemaal prima. …En dan verlies je elkaar uit het oog, door de tijd, door verhuizen en vast allerlei andere redenen heen. Dat kleine mooi meisje met die hele bijzondere en prachtige naam is plots een dame!

Als ik het goed begrijp zelfs een “Dame van het goede leven”.

T’ja “Time Flies” ............

Het was een mooi project, een hele inspirerende tijd en een hele leuke samenwerking met iedereen die hier bij betrokken was.

Zo’n slordige18 jaar geleden dus en inmiddels zijn na een grondige verbouwing en een fusie ook de schilderingen een herinnering!

Gelukkig zijn er nog de foto’s!

Hierbij een enkele ….genomen door Debby Struijk-Buitelaar